Geared.se ny återförsäljare!

Jag hann få in några funderingar vem som var den nya återförsäljaren som jag börjat samarbeta med… Många nyfikna gissningar. Som den observante redan har upptäckt så är den nya återförsäljaren Geared.se.

Geared.se är en webbshop för alla som behöver personlig utrustning i form av knivar, multiverktyg, ficklampor m.m av hög kvalité levererat med hög service. Tobias Dahlberg, ägaren av Geared.se är väldigt trevlig och arbetar på en personlig nivå med sitt företag. Detta gör att man inte längre bemöts av robotar och formulär, utan kan förvänta sig svar på eventuella frågor och funderingar.

Fokus ligger på att hålla en hög standard på sortimentet så att alla kunder kan känna sig nöjda och säkra med sina köp, oavsett vilken produkt man väljer ur sortimentet. Några exempel på varumärken Geared säljer är Spyderco, Ruike, Condor, Casström och lionSTEEL.

Det som gör Geared.se speciella nog att bli min föredragna återförsäljare är att Tobias ständigt strävar efter att ha dom bästa priserna. Detta kan göra att han inte har alla knivar hemma precis alltid, men du kan vara rätt så säker på att du inte hittar någon billigare i Sverige.

Jag kommer i fortsättningen länka knivar och utrustning jag testar, vilka jag köpt på Geared.se. Detta är för att underlätta för alla läsare att hitta rätt saker till rätt pris.

Om du vill få direkt-kontakt med Tobias och Geared.se så lämnar jag kontaktinformationen nedan. Tveka inte att titta in och beställa något roligt till dig själv. Glöm inte att säga vem som tipsade dig. =)


Tobias Dahlberg
Jupitervägen 5
291 70 Kristianstad
tobias@geared.se
0734-32 32 79
Instagram
Facebook
YouTube

Kategorier:

Kommentarer är avslagna

oktober 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.