Geared.se ny återförsäljare!

Jag hann få in några funderingar vem som var den nya återförsäljaren som jag börjat samarbeta med… Många nyfikna gissningar. Som den observante redan har upptäckt så är den nya återförsäljaren Geared.se.

Geared.se är en webbshop för alla som behöver personlig utrustning i form av knivar, multiverktyg, ficklampor m.m av hög kvalité levererat med hög service. Tobias Dahlberg, ägaren av Geared.se är väldigt trevlig och arbetar på en personlig nivå med sitt företag. Detta gör att man inte längre bemöts av robotar och formulär, utan kan förvänta sig svar på eventuella frågor och funderingar.

Fokus ligger på att hålla en hög standard på sortimentet så att alla kunder kan känna sig nöjda och säkra med sina köp, oavsett vilken produkt man väljer ur sortimentet. Några exempel på varumärken Geared säljer är Spyderco, Ruike, Condor, Casström och lionSTEEL.

Det som gör Geared.se speciella nog att bli min föredragna återförsäljare är att Tobias ständigt strävar efter att ha dom bästa priserna. Detta kan göra att han inte har alla knivar hemma precis alltid, men du kan vara rätt så säker på att du inte hittar någon billigare i Sverige.

Jag kommer i fortsättningen länka knivar och utrustning jag testar, vilka jag köpt på Geared.se. Detta är för att underlätta för alla läsare att hitta rätt saker till rätt pris.

Om du vill få direkt-kontakt med Tobias och Geared.se så lämnar jag kontaktinformationen nedan. Tveka inte att titta in och beställa något roligt till dig själv. Glöm inte att säga vem som tipsade dig. =)


Tobias Dahlberg
Jupitervägen 5
291 70 Kristianstad
tobias@geared.se
0734-32 32 79
Instagram
Facebook
YouTube


Kommentarer

19 svar till ”Geared.se ny återförsäljare!”

 1. Awesome. Kollar in det genast.

  1. Gör det. Glöm inte att köpa något fint. =)

 2. Låter för bra för att vara sant. Detta ska jag syna. 🙂

 3. Får du provision om jag köper en kniv från Geared.se?

  1. Ungefär. Om tillräckligt många handlar så kommer jag att få en Tesla, det är upp till er att handla som f-n. =)
   Skämt åsido så kommer Tobias och jag att samarbeta på det bästa sätt vi kan. Jag har redan handlat knivar för recension. =)

 4. Profilbild för Pontus.P

  Vad för knivar ska du testa?

  1. Det kommer, jag vill inte avslöja för mycket just nu. Du, Pontus, kan ju titta in på Geared fastbladsknivar. Du gillar ju inte fällknivar. =)

 5. Var just in och kollade. Hade aldrig hört talas om geared.se tidigare. Tack för tipset!

  1. Hej Magnus. Skickar du adressen så får jag posta över eldstålet och lite annat. Glömde att fråga sist. Ta och titta in på Clipitool, smidig och perfekt EDC för ”kontorsriddaren”.

 6. Glömde att skriva ”snygg design”. Såg att du ändrat hemsidan. ”Work in progress”? Jag såg lite buggar. Mailar dig.

  1. Jepp. Work in progress. Verkar ha många buggar, så jag får se om jag kan fortsätta använda detta tema.

 7. Super goed. Zal het bekijken!

  1. Hi Neo. I don’t know if Tobias sell to the Netherlands. If you are in Sweden, please do. =)

 8. Nu får ni sluta skriva. =) Jag måste uppdatera hemsidan. =)
  Maila om ni har några funderingar. Hör av er till Tobias om ni har funderingar om Geared.se.

  G’natt. =)

 9. Jag hittade inga Ruike knivar. Kommande?

  1. Jag pratade tidigare med Tobias och Ruike knivarna är på gång. Ta gärna kontakt med honom så löser han din fundering. Du har kontaktinfo ovan. =)

  2. Hej Johan,
   Tobias från Geared.se.

   Ruike knivar är på ingång. Vill du ha någon speciell kniv kan du maila mig på tobias@geared.se så återkommer jag med pris och leveranstid. Annars får du ha lite tålamod så ska du snart hitta Ruike på sidan 🙂

   Tack för visat intresse,
   Tobias

   1. Jag sitter och kollar just nu. Ruike knivarna har alltid intresserat mig men jag har inte direkt fastnat för någon speciell. Jag hör av mig senare. ?

 10. Jag ber om ursäkt för fördröjda kommentarer. På grund av spam-attacker så måste jag manuellt plöja mig igenom massor av skräp för att godkänna kommentarer till hemsidan.

  Snart ska jag nog ha fått igång mitt IP filter igen. Fick gå tillbaka till min gamla design för att den nya gormade till det för mycket.

  Jag pillar på i bakgrunden, eventuella buggar försvinner nog inom kort. ?