Tillbaka framför datorn

Hela veckan har jag suttit på utbildning på annan ort och har inte haft möjlighet att uppdatera hemsidan. Jag tänkte ändå köra en liten ”re-cap” för att förklara vad som hänt sedan sist.

Ny återförsäljare
Historiskt tillbaka har jag inte haft några samarbeten med andra än tillverkare av olika knivar. Detta har skapat problem då dessa oftast inte vill att jag skriver något negativt. I många fall så hade dom detta som krav för att överväga skicka en kniv för recension. Detta gjorde att hela konceptet med recension föll och jag var ofta tvungen att neka tillfället att testa något nytt.

Detta kommer dock att ändra på sig inom kort då jag precis har börjat samarbeta med en väldigt trevlig och extremt prisvärd återförsäljare här i Sverige. Jag kommer att återkomma till detta inom en väldigt snar framtid och hoppas att ni då fokuserar era inköp på denna ”sponsor” så att dom vill fortsätta hjälpa mig att hjälpa er. =)

Jag kommer att skriva ett dedikerat inlägg om denna återförsäljare, samt länka alla produkter som jag testat från dessa direkt till deras egen shop, så att ni lättare kan hitta exakt den kniv som testet handlade om. Detta garanterar att ni får bästa pris och service utan att behöva krångla med utländska återförsäljare och bli lurade på garantier. Win win win säger jag. =)

Vinterns fokus är bestämt
Första fokus kommer att ligga på Spyderco EDC knivar, vilket var det tema som mina läsare mest efterfrågat den senaste tiden. Kanske är det säsongen, men då detta önskemål passar väl in på min egen agenda så är det ju ett ypperligt tillfälle att testa nya knivar på.

Kanske får jag börja med att testa EDC och fällknivar på hösten och vintern, knivar med fasta blad på våren och sommaren, så att alla kan nyttja säsongens möjligheter för sin nya investering. Jag tror inte att det är en dum idé.

För mycket mobiltelefoner
Det önskemål som varit näst störst på hemsidan rör mobiltelefoner och främst varför jag skrivit så mycket om dessa på senaste tiden. Min hemsida är inte dedikerad knivar eller mobiltelefoner, utan kan handla om precis vad som helst. Orsaken till att det blivit så mycket om just mobiltelefoner är för att det varit en stort ämne för mig personligen den senaste tiden, samt att jag inte haft några nya knivar att skriva om. =)

Det ska som sagt bli ändring på detta inom kort, då jag strax får lite nya knivar att skriva om. Den som väntar på något gott… =) Glöm inte heller att fortsätta skicka in förslag så att jag vet var min fokus ska ligga.

Kontakta mig
Den tredje mest frågade saken berör hur ska man kontaktar mig, direkt. På grund av detta så lägger jag upp en e-post adress som går direkt till mig. Jag vet att jag verkat ”hemlig”, men tidigare så började alla skicka mail istället för att använda mina formulär, vilket gjorde att det blev svårt att hålla isär frågor med reklam och annat onödigt. Jag vill gärna få struktur på alla inkommande meddelanden från mina läsare, så att ingen missas eller glöms bort. Jag hoppas att ni förstår.

Jag har skapat e-post-lådan mail@urbanfjellstrom.se för all kommunikation som INTE rör frågor från mina läsare. Vi får se hur detta fungerar. Tänk på att om du har en läsarfråga så bör du använda formuläret istället, så att din fråga hamnar i ”systemet” istället för i en brevlåda, som troligen kommer att fyllas till bredden med skräp inom kort. =)

Kritik för tester
Den sista sak jag tänkt ta upp rör två fall där mina tester ifrågasätts av läsare. Specifikt rör det mina tester av Fällknivens knivar i bägge fallen. Jag har redan svarat bägge berörda men vill samtidigt förklara att alla tester utgår ifrån mina personliga upplevelser och ingen behöver nödvändigtvis känna likadant.

Ta därför alla mina tester med ”en nypa salt” och se till dina egna behov och krav innan du blint investerar i något som jag tycker är fantastiskt. Samtidigt så är det väldigt bra att kanske få en ny infallsvinkel på en kniv, eftersom det jag lagt märke till eller klagar över är något som en annan kanske missat totalt att tänka på.

Vad jag i grund och botten säger är att alla former av recensioner och tester bör tas med ”en nypa salt” och man bör som konsument alltid ha i bakhuvudet att det som skrivs utgår från en persons personliga upplevelser.

Det var allt för detta inlägg, men som sagt återkommer jag inom snar framtid med lite nya kniv-tester och ett stort avslöjande vilken min nya och väldigt prisvärda ”sponsor” är… Spänningen är olidlig, eller hur? =)

Ha en bra dag så hörs vi strax igen.