Kniv och Verktygstest
KNIV & VERKTYGSTEST


En genväg till nya erfarenheter


Här hittar du produktrecensioner i form av test. Samtliga är på saker jag personligen äger eller har ägt och har personlig erfarenhet av.

När jag testat en produkt så brukar jag (ofta) sälja den på min ”Digitala Loppis”, om jag inte bestämmer mig att behålla den för framtida bruk. Det som är viktigt för mig är att dock att dela med mig av detaljerna runt en produkt som
jag äger och har testat en längre tid.

En sak du måste tänka på är att du inte kommer att få läsa vad någon annan än jag, personligen, tycker. Jag anser, ganska kontroversiellt, att det är viktigt att få en mer nyanserad bild innan man bestämmer sig för att köpa en produkt.
Detta kan man göra genom att ta in information från flera olika källor och hemsidor. YouTube är ett bra ställe och via Google så hittar du säkert 100-tals andra som också skriver om sina erfarenheter.

Min styrka är att jag inte är sponsrad eller får någon som helst kompensation för att testa produkter och skriva om dessa. Trots att många är betalda för att skriva gott om produkter på Internet, så kan mina läsare vara 100% säker
på att detta inte är fallet för mig. Alla produkter är köpta eller har fåtts som gåvor från läsare så att jag ska kunna skriva om dessa.

Jag har ingenting emot att få knivar skickade från återförsäljare och tillverkare. Detta är bara ett tecken på att dom tror på sin produkt och vill få en ärlig åsikt om vad jag tycker också. Dock kan ingen påverka testresultaten på
något sätt. Jag har varit med om flera företag som vill skicka mig knivar för att testa, så länge dom får rätt att först kontrollera vad jag tänkt skriva.

Till dessa kan jag bara säga, behåll era knivar, jag är inte intresserad av att vara någons marionett. Det gäller samtliga tillverkare och återförsäljare. Punkt.

Använd undermenyn för att komma vidare till mina recensioner.