En dag i en spions liv…

Jag fick tidigare tag på en e-bok, skriven av en föredetta spion. Den innehåller en massa roliga fakta, samt bilder på olika spionprylar. Nu rör det sig ju givetvis om spioner under kalla kriget så det är inte några James Bond prylar direkt.

För det mesta var det gamla kaffeburkar som byggts om till behållare för den klassiska ”mikrofilmen”, men även vapen som faktiskt skulle göra Bond lite avundsjuk. 😉

Varför skriver jag om detta? Då jag installerade om datorn så råkade jag missa att göra en backup på just denna bok. Dessutom har jag glömt titeln på den, vilket försätter mig i en irriterande situation.

Om du har läst den här boken och kommer ihåg vad den heter så får du gärna dela med dig (urban@den-här-domänen). Jag hann faktiskt inte läsa klart den.

Jag har för mig att det var en rätt så komplicerad titel, men jag kommer inte alls ihåg vad den hette.

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.