Jag fick tidigare tag på en e-bok, skriven av en föredetta spion. Den innehåller en massa roliga fakta, samt bilder på olika spionprylar. Nu rör det sig ju givetvis om spioner under kalla kriget så det är inte några James Bond prylar direkt.

För det mesta var det gamla kaffeburkar som byggts om till behållare för den klassiska ”mikrofilmen”, men även vapen som faktiskt skulle göra Bond lite avundsjuk. 😉

Varför skriver jag om detta? Då jag installerade om datorn så råkade jag missa att göra en backup på just denna bok. Dessutom har jag glömt titeln på den, vilket försätter mig i en irriterande situation.

Om du har läst den här boken och kommer ihåg vad den heter så får du gärna dela med dig (urban@den-här-domänen). Jag hann faktiskt inte läsa klart den.

Jag har för mig att det var en rätt så komplicerad titel, men jag kommer inte alls ihåg vad den hette.

Ha en trevlig kväll.

Categories:

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.