WWDC live sändning…

Jag sitter just nu och följer live sändningen från WWDC 2011, där Apple håller på att visa det senaste operativsystemet med namnet ”Lion”. Vad som är intressant är dock Iphone och det nya iOS 5. Enligt vad mina ”medtittare” skriver så verkar det som att intresset för just Apples desktop operativsystem inte riktigt når ända fram.

Nu gick live-streamen ned för tillfället, men jag kan bara gissa att jag inte missar något intressant. Hoppas den kommer igång tills dom presenterar iOS5.

Updatering: Det verkar som att personerna som spelade in live har blivit fasttagna av Apples egna ”säkerhetsstyrka” och tvingats avsluta sändningen. Enligt Apple är det totalt förbjudet med ”Live” sändning av deras presentationer. Det verkar som att jag inte kommer att få veta vad som händer före imorgon, vilket i och för sig inte är speciellt allvarligt. Men det var ju ändå tråkigt att inte kunna följa presentationen.