Whitestone Dome skärmskyddet – Äntligen i Sverige…

I morse när jag satt och skulle göra en beställning på ytterligare ett Whitestone Dome skärmskydd (denna gång till min S9+) så upptäckte jag en sak som fick mig att le…

Det visade sig att Phonelife, min föredragna återförsäljare av skydd, har börjat sälja just detta skärmskydd på sin hemsida. Dessutom är den billigare än vad jag tidigare lyckats importera detta skydd för, vilket alltid är en bonus.

Jag vet att många av mina läsare är less på att höra mig göra reklam för just Whitestone Dome, men det är trots allt alla skärmskydds Rolls. Jo, den kostar nästan 500 kr, men å andra sidan behöver du aldrig fundera på något annat skydd.

Den senaste telefonen som jag hade Whitestone Dome på var min Note 8 och på Samsungs välvda skärmar så fungerar dessa skydd utomordentligt bra. Så. Om du är som jag och vill ha det absolut bästa skyddet på din telefon, tveka inte att titta in hos Phonelife och beställ dig ett skydd som håller din telefons livstid.

 

Ha en trevlig dag och en vacker helg så hörs vi snart igen.