Varning för tyska blåsningar!

Flera av mina läsare har frågat angående saker som jag säljer på olika hemsidor i bland annat Tyskland och USA. Här visas bilder upp på mina knivar och prylar jag recenserat genom tiderna, men med en prislapp och möjligheten att köpa produkterna direkt via hemsidan.

Allt detta är förstås helt och hållet falskt. Om jag någonsin säljer något så blir det garanterat via min egen hemsida och inte någon annan stans.

Vad är målet med detta? Troligen att få tag på kreditkort och annat från läsare som litar på mina recensioner och tester. Förhoppningsvis är det inte många som dom lyckats lura.

Tack till alla som hört av sig och märk väl att jag inte har någonting att göra med dessa sidor eller någon webbshop som skriver att dom säljer mina produkter.

Ha en trevlig dag.