Var tog Urban vägen?

Det finns många som undrar vad som hände och varför inläggen plötsligt tog slut… Det finns två olika orsaker.

1. Jag arbetar, som vanligt under sommaren, hårt och jag kommer hem sent på kvällarna. Detta gör att jag varken orkar eller finner inspiration att skriva på bloggen. Tyvärr.

2. Jag har ännu min Huawei P10 Plus och är väldigt nöjd. Detta gör att allt jag skriver verkar som marknadsföring åt Huawei och att inget annat märke kommer i närheten… Hur sant det än må vara så blir det lite tröttsamt att läsa samma text om och om igen, så jag undviker det.

Men det händer saker i bakgrunden, än om jag inte skriver om det. Jag har exempelvis haft en Galaxy S8 som var en lite mindre besvikelse än S8 Plus, men fortfarande inte min grej. Knäpp skärm och seg i gränssnittet. Tråkigt högt pris också. Efter att jag försökt hitta ett bra skydd till den så fick den gå åter till Elgiganten, tyvärr.

Jag har även haft en LG G6, som trots brillianta recensioner inte kommer halvvägs till Huawei P10 Plus, tyvärr. Mottagningen var knappt hälften av vad Huawei har, vilket gjorde den obrukbar där jag befinner mig dagligen. Oftast visade G6:an ”ingen service” där jag utan problem ringde med P10:an. Dessutom tycker jag att skärmen är tråkig och färglös jämfört med många andra. Ljudet i högtalarna var krasst, men i 3,5 mm porten lät det helt ok. Faktiskt bättre än på P10:an.

Detta var dock den enda poäng som G6 tog jämfört med P10 Plus, vilket gör att Huawei fortfarande är kung på mobiltronen.

Nåja, nu vet ni ju att jag lever i alla fall. Jag ska försöka få tid att skriva lite mer inom kort. Bland annat om varför P10 Plus blev telefonen som inte gick att slå… På återseende.