Dundret 2017-06-01

Ibland hittar man den där scenen som inte får missas.

När jag var och tittade hur pass mycket snö som fanns kvar på baksidan av Dundret så upptäckte jag denna skapelse från bilen. Efter att jag tagit mig nedför en bergssluttning och genom mängder av snö (med bara låga skor) så lyckades jag ta denna bild.

Att Huawei P10 Plus har en bra kamera vet dom flesta redan, men detaljer och det korta skärpedjupet gör att det mesta ser bättre ut.

Det är också väldigt enkelt att bestämma om du vill att färger ”poppar” eller om du vill ha en neutral färgton innan du tar bilden. På detta sätt minskar du efterbearbetningen extremt mycket och får ett bättre slutresultat.

Genom att kameran redan ordnat det mesta så behövde jag bara lägga till min logga i övre vänstra hörnet och sedan var det klart. Fantastiskt.

Nu väntar man bara på bättre väder så att fototillfällen börjar tina fram. =)

Ha en bra dag.