Ibland får jag en läsarfråga som nästan låter sarkastisk, men när man läser ett tag så inser man att så inte är fallet. =)

Eva från Luleå skickade in att hon planerat att köpa en Victorinox i present till sin pojkvän och funderade ”var köper man Victorinox saker?”. Jag förstår att min blogg inte är den största eller mest lästa i världen, men om man skriver ”Victorinox” och ”Urban Fjellström” så blir det uppenbart att det finns ett ställe som jag rekommenderar högre än andra.

Jag pratar förstås om Slims.se. Där man kan hitta mer och trevligare Victorinox prylar än någonstans i övriga Sverige. Det är dessutom väldigt enkelt att gilla detta lilla och personliga företag som ständigt arbetar för att leverera dom där extra intressanta prylarna, som vi inom EDC och Outdoor genren bara inte kan leva utan. =)

Jag säger inte att Slims.se är billigast i Sverige, även om det många gånger är svårt att hitta billigare alternativ. Det jag säger är att det helt enkelt är värt några kronor extra för att stödja det lilla företaget, där servicen är på topp och det samtidigt är uppenbart att ägaren har en passion för det som säljs.

Så. Till Eva och alla andra som undrar var man ska köpa Victorinox saker och tillbehör så rekommenderar jag varmt att ni besöker Slims.se och hälsa gärna från mig. =)

Läs gärna ett tidigare inlägg där jag skriver lite mer om Slims.se.

Ha en riktigt bra dag.

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.