Väldigt Limited Edition Rick and Morty!

Jag vet att det finns fler än en som älskar Rick and Morty. Några av dessa har dessutom Samsung Galaxy S20 Ultra telefoner. För dessa personer så har jag ett erbjudande som inte går att ignorera…

När jag köpte min första Samsung S20 Ultra så lyckades jag hamna i kölistan hos SlickWraps på ett Limited Edition Rick and Morty skin. Nu, efter drygt 3 månader (eller mer) väntan så dök ett paket upp i brevlådan med mitt alldeles eget Rick and Morty skin…

Dom som känner mig vet att 3 månader är en livstid att behålla en telefon, så jag har ingen Galaxy S20 Ultra längre. Jag lägger den därför till försäljning omgående och den som först är framme har möjligheten att göra sin livs coolaste affär.

Observera att du inte kan beställa detta skin från SlickWraps. Den kommer aldrig tillbaka igen heller, enligt SW själva. Dom som hade tur att få tag på ett skin är alltså några extra tursamma filurer.

Gå till min digitala loppis för mer info!

Ha en bra dag.

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.