Tips: Nu är hösten här…

…med allt som det innebär.

Kallare nätter, blåsiga dagar, mörkare tider… Men istället för att sätta sig ned och gråta över att sommaren är över så kan man ju passa på att mysa ned sig i soffan under en varm filt och se lite Disney filmer.

För er som missat att Disney+ finns tillgängligt även för oss i Sverige så finns det ljus i tunneln. Här kan du hitta tillbaka till dom klassiska barnfilmerna som du kommer ihåg från när du själv var barn och kanske även visa dina egna hur det var förr.

Förutom klassiker så finns även dom allra senaste filmerna från Disney, Marvel, Star Wars och Pixar, vilket gör att det finns något för alla åldrar.

Personligen så var möjligheten att äntligen se Phineas och Ferb på Svenska med mina barn orsak nog att köpa ett helt år på Disney+, men även orsak nog att skippa flera andra strömningstjänster som inte kan leverera en tiondel av underhållningen för samma peng.

Det är inte ofta man kan få mer underhållning och tjäna pengar på köpet. =)

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.