Apple Watch Series 6 Project Red

Då var det dags att skriva några rader om min nya Apple Watch Series 6 Project Red Edition. Just den röda ”Project Red” färgen är orsak nog att byta upp sig från alla andra versioner av Apple Watch, om du frågar mig. Men den nya blod/syre sensorn är givetvis ännu en anledning, helst nu i COVID-19 tider.

Som du kanske såg på bilden här ovanför så har jag bytt ut armbandet från Apples original Project Red armband till den svarta Nike+ Edition versionen, eftersom jag inte tyckte om den röda nyansen på armbandet. Kombinationen av den röda Apple Watch och det svarta perforerade armbandet är riktigt trevligt och gör att min klocka känns unik och snygg. En klar förbättring mot dom svarta och silverfärgade som jag tidigare haft.

Förutom möjligheten att se syrenivån i blodet så har jag inte märkt någon speciell skillnad mot Serie 5 versionen. Den verkar inte speciellt mycket snabbare och skärmen känns i det närmaste identisk.

Jag kommer att skriva en mer utförlig test om denna klocka om jag upptäcker att den skiljer sig avsevärt på någon aspekt gentemot Serie 5, annars känns det som att jag redan skrivit allt jag kan om den klockan redan och jag vill ogärna upprepa mig.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.