Telia utlovar USB adapter med sin Galaxy Tab 10.1…

image

Vad du ser här är en screenshot från Telias hemsida, där jag beställde min Galaxy Tab 10.1. I klartext står det att en USB adapter för att ansluta exempelvis minnen till surfplattan medföljer. Men jag fick då ingen adapter till min surfplatta.

Efter några samtal så lovade kundtjänst att skicka en adapter till mig, men det återstår att se om dom står för vad dom skrev på hemsidan. Att ha en adapter skulle göra att jag kan utöka minnet väldigt mycket och även föra över stora filer mellan datorer och surfplattan på ett enkelt sätt.

Om du köpt en Galaxy Tab 10.1 från Telia också, men inte har fått någon USB adapter för externa minnen, så bör du höra av dig till dom snarast innan dom ändrar texten eller sin policy. Missa inte denna chans.

Jag återkommer när jag vet vad Telia tänkt göra.

Ha en trevlig dag.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.