Tack och bock

Det var längesen jag skrev något om mina underbara besökare, läsare och ”frågare” på Urbanfjellstrom.se. När hemsidan fortfarande hette ITPiraten.se så hade jag som rutin att hålla alla uppdaterade med statistik och annat rörande bloggen, men nu har jag varit lite slarvig med det.

Detta inlägg är enbart för att tacka alla som gör det värt att skriva och testa saker, mina läsare. Jag har själv varit omedveten om den plötsliga ökningen av läsare som hände för drygt 3 månader sedan, vilket gjorde att jag fick över 70% fler följare.

Vad som triggade denna massiva ökning vet jag inte, men jag hoppas att jag kan fortsätta vara så intressant även i framtiden.

Underbart, är ett ord som spontant dyker upp i mitt huvud när Jetpack, som håller rätt på min statistik, bombar mig med meddelanden om ”din statistik blommar” hela tiden.

Det börjar bli lite pirrigt att så många läser det jag skriver, men samtidigt får jag väldigt mycket positiv respons från er läsare. Detta gör att jag inspireras att bättra mig och lägga upp ännu mer material.

Så, än en gång. Tack till alla er läsare som håller liv i bloggen, frågar en massa intressanta saker och står ut med att jag ibland inte har tid att skriva varje dag.

Ha en underbar dag, så hörs vi strax igen.

Notera att detta inlägg är 4 år gammalt. Tänk på att 4 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.