Slims.se rabattkod (Slut)!

<<< OBS! DENNA RABATTKOD ÄR STÄNGD NU! >>>

Jag har, efter frågor i mina Giveaway ”jippon”, upptäckt att många är intresserade av Victorinox och EDC lösningar. Därför har jag, i samarbete med Slims.se (Sveriges bästa EDC shop?) fixat en rabattkod till alla mina läsare. Om detta samarbete fungerar bra så kan det bli ett återkommande ”jippo”, vilket hade varit jätteroligt.

Om du handlar på Slims.se och anger koden ”URBAN10” i kassan så får du 10% rabatt på hela ditt köp! Finns det något bättre tillfälle att skaffa en ny Victorinox eller EDC pryl? Svaret är knappast!

Det finns två regler, som sig bör. Rabatten gäller så klart inte produkter som redan är rabatterade, utan på ordinarie priser. Redan rabatterade priser är ju redan billiga, så det är ju inte ett problem. ?

Den andra regeln är att koden enbart gäller till månadsskiftet. Du måste med andra ord sätta fart om du är sugen på något nytt! Jag vet att flera har varit i startgroparna, nu finns chansen att göra ett klipp!

Imorgon är det ju lönedag, så det passar ju ypperligt att avsätta en del av lönen. ?

En vänlig påminnelse som jag inte vill att du ska missa är följande:

  • Om Slims.se inte har exakt den färg eller modell du letar efter, kontakta dom och ta ett snack. Allt brukar lösa sig om man bara frågar.
  • Det är svårt att hitta ett trevligare ställe att handla på, där Mats, som är ägare av Slims har ett genuint intresse av och har testat i princip allt som säljs. Om du är tveksam eller behöver mer information är det bara att kontakta Slims.se.
  • Testa en Pry-bar eller annan EDC lösning du inte tidigare tänkt på. Det kan visa sig vara den bästa investeringen du gör. För min del så blev Pry-bars en permanent del av min EDC utrustning, av en god anledning.
  • Glöm inte bort att du kan modifiera din Victorinox genom att besöka Victorinox ReservdelarSlims.se. En billig peng kan göra din Victorinox Swiss Army Knife snyggare och mer unik, eller helt enkelt se ut som ny igen.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer

2 svar till ”Slims.se rabattkod (Slut)!”

  1. Superkul att få tillfället att få göra detta med dig Urban, tack! =)

    1. Det är jag som ska tacka! Hoppas att många hinner med. ?