Samsung Galaxy Note 8 – 5 veckor senare

Detta börjar bli en rätt så trist och händelselös följetong rörande min Samsung Galaxy Note 8. Jag hittar inget att klaga på, vilket gör att jag bara repeterar samma gamla text som tidigare…

I och med att jag köpte ett Whitestone Dome skydd till telefonen så blev den komplett och väldigt trevlig att handha, vilket eliminerade ett stort bekymmer jag haft med Samsungs kurvade telefoner. Nämligen att inte kunna ha ett bra skärmskydd utan att få en massa nackdelar på köpet.

Nu, 5 veckor efter köpet, så måste jag säga att jag inte ångrat denna investering en enda gång ännu. Det kanske inte låter mycket, men för mig är det ovanligt att inte kunna hitta något som irriterar eller fungerar dåligt.

Till och med min anslutning till servern hemma har börjat fungera bättre, vilket får mig att tro att felet kanske låg på mitt nät istället för på telefonen. Hur som helst fungerar den perfekt nu, vilket är huvudsaken.

Tyvärr har jag inte mer att rapportera än så. Jag ska strax återkomma med en liten review på Samsung Pay, efter att jag använt tjänsten sedan den släpptes i Sverige. Det har faktiskt efterfrågats fler än en gång.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.