Newsflash: Swedbank och Sparbankerna stödjer Samsung Pay!

Idag kom meddelandet jag har väntat på så länge. Swedbank och Sparbankerna stödjer äntligen Samsung Pay, vilket gör min vardag enklare och smidigare på alla sätt.

För er som missat så vad Samsung Pay är för något och hur det kan ändra ditt liv också, rekommenderar jag filmen här nedanför.

https://www.youtube.com/watch?v=uV1nsixhMmY

Den största fördelen med just Samsung Pay är att den fungerar väldigt bra, precis där du brukar handla med ditt vanliga kort. Du får kvittot direkt i telefonen och risken att du glömmer plånboken hemma är trots allt betydligt större än att du skulle glömma din telefon, eller hur? =)

Happy days, säger jag. Som tidigare använt Samsung Pay på Handelsbanken, men nu får chansen att använda det på mitt primära bankkonto, vilket gör allt betydligt smidigare.

 

 

Ha en bra dag.