Precis som den lilla fågeln sa…

För några dagar sedan så pratade jag om att en liten fågel viskat att 5G skulle komma till mitt lilla samhälle, vilket nu gick från att vara ett rykte till en verklighet.

Än så länge är det inte så mycket till hastighet, men arbetet fortgår med antennerna och jag är säker på att det kommer att gå fortare när allt är klart. Med ”inte så mycket till hastighet” så menar jag ändå runt 400 Mbit nedströms, vilket förstås är bra, men inte dom 1000 Mbit som jag hoppats på.

Nu när jag fått allt ”verifierat” så är det dags att investera i ett 5G modem för hemmet. Jag har dessvärre inte haft tid att sitta och forska vidare i vilket modem jag egentligen behöver för att klara mitt mål med 1000+ Mbit, men det ska jag nog klura ut när jag får en stund över.

Detta inlägg blev ett kort ett, jag vet. Den enda nyhet jag hade var att 5G nu är igång, men inte mycket mer än så.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.