Orsaken till att iPhone 8 kommer att bli intressant, för mig…

Det som gör iPhone 8 till en rätt så intressant telefon beror på två olika saker som jag ogillat på iOS sedan start.

  1. Tillgång till lagring, för att kunna hantera dokument och annat direkt på telefonen. Detta verkar komma i iOS 11, där du får en dedikerad filhanterare. Dock vet jag inte fortfarande i vilken utsträckning som denna filhanterare släpps fri i Apples operativsystem.
  2. En ny app-store. Apples Appstore är en relik från förr. Gormig att hitta saker på och långsam att ladda hem appar via. Jämför man med Androids motsvarighet Play Store så blir det nästan löjligt. Apple som har så mycket pengar borde kunna göra detta bättre, flera gånger bättre.

Det som skulle få mig att gå till en affär idag och köpa en iPhone 7S Plus hade varit om dom lyckats få iTunes att fungera under Windows. Det skulle ha varit perfekt om dom, till slut, lyckades med detta.

Sedan iPhone 4 har jag bråkat med den väldigt nyckfulla och ibland helt värdelösa programvaran, som aldrig verkar fungera bättre, oavsett version. Det är en prövning i rent episkt format att få in några låtar på telefonen och att få dessa att visas som tänkt.

Oftast krävs det tredje-parts programvaror för att överhuvudtaget lyckas med den mest triviala uppgiften. Det är inte direkt så man förutsätter att programvaran till en telefon för över 10000 kr ska fungera.

Apple borde fan skämmas, rent ut sagt…

När det gäller den tilltänkta designen med nästan karmlös skärm och en processor som är bortom denna värld, så skadar det inte heller min vilja att ha ”det senaste”. Men jag kallar allt jag hör om iPhone 8 för spekulationer tills jag vet fakta, eftersom Apple lika gärna kan presentera en smärre uppdatering till 7:an.

Den 12 September får vi veta… Stay tuned. =)

Kategorier:

Kommentarer är avslagna

september 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.