one.com en allt-i-ett lösning!

Jag brukar ibland göra lite reklam för one.com på min hemsida. Inte för att jag får betalt eller ens en klapp på axeln. Orsaken är att jag har använt deras tjänster i så många år, för en så billig peng, att jag bara kan le. Alla som kommer till mig och frågar om hemsidor och domänadresser hänvisas direkt till one.com eftersom alla bekymmer löser sig genom ett enda företag.

Du behöver inte vara proffs, eller ens amatör, för att skaffa din egen hemsida. Hur bra är inte det?

Om du är ute efter att börja blogga, strunta i reklamfyllda gratistjänster. one.com har super-enkla lösningar för att sätta upp din egen WordPress-blogg på bara några knapptryckningar. Du slipper reklam och tjafs, du kan skapa dina egna e-post adresser, lägga till tjänster och utöka din hemsida till att bli något unikt och speciellt. Dessutom är det du skriver på din blogg ditt att behålla, eftersom du äger domänen och platsen där all information ligger.

Men produkterna på one.com är inte speciellt unika på något sätt, förutom att dom är billigare. Det som gör one.com riktigt speciella är deras support, som är fantastiskt hjälpsamma och är tillgängliga dygnet runt, året runt. Om inte det förtjänar två tummen upp så vet jag inte vad som gör det. Jag har använt one.com i väldigt många år nu och har haft tre anledningar att kontakta deras support, vilket resulterat i att dom hjälpt mig betydligt mer än jag tror dom behöver. Vi pratar om felsökning av kod på hemsidan och andra saker som jag knappast tror ingår i priset för hosting, som är 19 kr/månad!

Om du är ute efter att starta din egen hemsida och vill ha din egen domänadress, så finns det nog ingen billigare och enklare lösning än one.com.

Om någon från one.com läser detta så får ni gärna klappa mig på axeln för att jag gör reklam för er, men framförallt tackar jag för en superb tjänst och hoppas på många år till av problemfri hosting. ?

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

Ett svar till ”one.com en allt-i-ett lösning!”

  1. One.com hörde av sig och gav mig något som motsvarar en puss på kinden… ??