Nya produkter från Jaktkit

Vem hade kunnat ana att det skulle bli julafton mer än en gång i år. Jag har faktiskt fått chansen att prova dom senaste produkterna från Jaktkit.com, bland annat Knv2 Tiger, vilket är, i brist på annan beskrivning, en vidareutvecklingen från Knv2 i militärt utförande.

Ni som följer mina äventyr med just Jaktkit Knv knivarna vet att jag är en stark förespråkare till dessa. Dom har alltid levererat en betydligt högre prestanda än priset påvisar. Man får väldigt mycket kniv för pengarna, helt enkelt. Se min ”misshandel” av den militära versionen av Knv2, som inte fick en enda skada på varken eggen eller den svarta beläggning på bladet efter detta test. Vilket är rätt så unikt och jag aldrig tidigare varit med om.

Den enda nackdelen jag märkt med alla Knv knivar är att dom varit lite för anonyma. Knivkännare frågar genast vad man har för kniv när dom ser den, men många missar helt enkelt att det är en Knv det handlar om.

Denna gång är Knv2 inte längre lika anonym och erbjuder ett unikt utseende som garanterat gör många intresserade. Den har dessutom samma fantastiska V-egg som tidigare, vilket gör Knv knivarna väldigt tåliga och samtidigt ruskigt vassa, en lång tid, trots hård användning..

Jag kommer att skriva mer så fort jag fått chansen att prova nya Tiger modellen. Om du vill få chansen att prova den också så finns den till salu på Jaktkits webbshop, bland annat.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.