Modifierade Victorinox – Färdig!

Nu är jag äntligen klar med att fixa till min Cyber Tool L och Work Champ och nedan ser du resultatet. Det tog inte många minuter att fixa, men jag har inte haft tid i veckan. Nu är dom i alla fall snygga och unika.

Min Victorinox Cyber Tool L fick gula sidor, ny penna, ny pincett och tandpetare. Utöver detta så bytte jag även nålen som blivit lite sliten med åren. Istället för den lilla glasögon-skruvmejseln som normalt sett sitter i korkskruven så har jag bytt till ett telefon SIM verktyg istället. Det känns faktiskt lite somrigt med gula sidor på mitt favoritverktyg och eftersom det var så enkelt så kanske jag byter till en höst och vinter färg när det är dags.

När det gäller min Work Champ så fick den kamouflage sidor, så att den passar skogen lite bättre. Den enda nackdelen är om jag skulle råka tappa den någonstans. Den blir ju inte enkel att hitta bland lingonsnår och buskar. ?

Nu ska jag lägga ut min Work Champ till salu igen. Jag tog bort den från min Digitala Loppis så att jag skulle hinna modifiera den innan någon köpte den. ?

Samtliga prylar till mina Victorinox verktyg är original Victorinox och köpta på Slims.se, det bästa stället i Sverige för Victorinox prylar och tillbehör. Om du har en gammal Swiss Army Knife som blivit repig och sliten, passa på att renovera upp den. Det är den värd. ?

Ha en bra dag.

Kommentarer är avslagna

september 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.