Lite dumt… förlåt…

När jag tog steget över till iPhone och Apples värld så hade jag inte räknat med att behöva lägga upp alla e-post adresser igen. Jag glömde således helt och hållet min mail@urbanfjellstrom.se, en adress jag använder väldigt frekvent för kommunikation.

Idag (15 dec), när jag började känna att det kommit in väldigt lite brev på senaste tiden så gick det upp ett ljus.

Kort och gott så har jag nu lagt in e-posten i mina Apple enheter och är i full gång att svara på ungefär 85 läsarfrågor som låg och väntade.

Än en gång, ursäkta att jag krånglade till det. Jag kan inte skylla på någon annan än mig själv. Eventuellt kan jag skylla på Apple eftersom den adressen tidigare alltid återställts per automatik när jag bytt Android telefon, men det fungerar ju inte så på Apples sida.

Om du suttit och väntat på svar så kommer det inom kort med en personlig ursäkt.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.