Läsarfrågor V30-V34 (Del 2 av 2)

Då drar vi igång med andra delen av läsarfrågorna. Lite sent, men jag ville vänta så länge som möjligt innan jag la upp denna del, om det skulle dyka upp fler frågor.

Fråga: Kommer du att testa någon EDC kniv inom kort och från vilken tillverkare då?
Svar: Jag kommer att börja testa knivar från Amerikanska Spyderco specifikt för EDC användning. Första knivtestet kommer att bli på deras Manix 2 XL modell och därefter kommer troligen någon mindre EDC kniv. Vi får se hur det blir. =)

Fråga: Fast blad eller fällkniv? Jag ser att du inte testar några fällknivar så jag antar att jag vet vad svaret blir. 😉
Svar: Jag använder bägge modellerna väldigt flitigt. I fält har jag nästan uteslutande fasta blad, men för EDC och mindre saker så tar jag gärna fram mina fällknivar. Jag ska lägga upp tester på dessa också inom kort, men jag måste anpassa testmomenten för just denna kategori av knivar, eftersom dom inte kan dömas på samma sätt som Bushcrafters.

Fråga: Vilken typ av fyrhjuling har du? Man ser bilder på Instagram ibland. =)
Svar: Jag har en gammal Polaris Sportsman, ingenting speciellt men den tar mig exakt dit jag vill utan att klaga och förbrukar väldigt lite bränsle på vägen. =)

Fråga: Behöver du några fler författare till hemsidan? Jag är väldigt intresserad av att testa knivar och skriva om dessa.
Svar: Just nu söker jag ingen extra skribent till hemsidan, men om du är seriös och villig att lägga ned timmar av arbete för ingenting annat än ”ära” så det alltid en möjlighet. Jag kontaktar dig privat så får vi diskutera vidare. =)

Fråga: Vilken typ av kamera använder du för att ta dina bilder?
Svar: Det framgår alltid på Instagram vad jag tagit bilden med eftersom jag alltid gör en # med modellen. Den senaste tiden har jag använt min Huawei P20 Pro.

 

Det var alla frågor för närvarande. Om det inkommer några andra frågor innan månaden är slut så lägger jag dom i denna post och taggar [Uppdaterad], bara så ni vet. =)