Jaktkit Knv2 – Integritet [uppdaterad 26/8]

Då jag och Jaktkit inte ser likadant på integritet och att det är mina åsikter som gäller vid knivtester så kommer inte lägre testerna av Knv2 finnas tillgängliga på hemsidan.

Notera att testerna inte är raderade, bara avlänkade på hemsidan. Detta är för att inte förstöra någon länkning till andra sidor, då jag vet att flera återlänkar dessa tester på sina egna hemsidor.


[Uppdatering 22/8]
Det har inkommit frågor från läsare som undrar vad som hände med testerna och varför jag tagit ned dom. Det enda jag vill säga just nu är att min integritet har ifrågasatts av Jaktkit. Dom anser att deras Knv2 ska ha högre poäng och att andra tillverkare har fått för bra poäng genom att dom ”mutat” mig att manipulera resultat till deras fördel.

Dessutom har Jaktkit vid flera tillfällen försökt få mig att ändra betyg för att deras kniv ska vinna över andra, vilket för övrigt aldrig har fungerat, men likväl är en orsak att lyfta varningens finger.

Varför Jaktkit beter sig så här är för mig ett mysterium. Deras kniv är en av dom bäst presterande av alla jag testat och jag har inte haft annat än gott att säga om den kniven, vilken jag ständigt rekommenderar till personer som är på jakt efter en ny jaktkniv. Att dom motarbetar och ifrågasätter mig är väldigt konstigt, eftersom Knv2 faktiskt har väldigt höga testpoäng.

Som ett bevis på att jag inte böjer mig för påtryckningar har jag valt att ta ned testerna på Jaktkit Knv2 tills vidare. Höstens planerande jägartester av Knv2 är avbrutna.

Jag för en dialog med Jaktkit, så vi får se vad som händer.


[Uppdatering 26/8]
Jag och Jaktkit har nu kommit överens, så jag lägger upp testerna på Knv2 igen. Till alla som blev påverkade av vår lilla diskussion ber jag om ursäkt. Nu ska det nog inte bli några mer problem.