Läsarfråga: YouTube Premium eller Apple Music?

Fråga: Vilken tjänst är bäst, YouTube Music eller Apple Music? Jag har iPhone.

Svar: Jag använder personligen bägge tjänsterna. Apple Music låter lite bättre på en iPhone än YouTube Music, men med YouTube Premium får du YouTube Music och även YouTube videos utan reklam. Om du använder YouTube mycket så skulle jag rekommendera den lösningen, men om du bara tänkt använda musik-delen (YouTube Music) så rekommenderar jag Apple Music istället, eller varför inte titta närmare på Spotify?

Apple Music har bättre integrering med iPhone, är billigare än YouTube Music och som sagt tycker jag att ljudet är lite bättre och mer balanserat på Apple Music än YouTube Music. Jag har inte använt Spotify själv, men många säger att det är den bästa strömningstjänsten.

Vad du än väljer så blir du säkert nöjd. Prova alla och se vilken som passar bäst. Både Apple och Google erbjuder oftast kostnadsfria provperioder så det är bara att testa dig fram. Spotify finns som gratis tjänst med annonser, tror jag.

Ha en bra dag och jag hoppas att detta var svar på din fråga. Annars är det bara att fråga igen.