Läsarfråga: Vilken VPN ska man ha?

Hej ITPiraten. Vilken VPN app/tjänst ska man använda för att få någon slags nedladdningshastighet. Jag har provat dom flesta, men det är samma skräp med andra namn. Vilken använder du? Vilken är snabbast? Hjälp! /R

Hej.

Jag har, liksom många andra, provat det mesta inom VPN. Dessvärre finns det mängder av tjänster som både är långsamma och instabila. Genom att prova väldigt många VPN-tjänster så har jag slutligen lyckats hitta en som fungerar fantastiskt bra. Appen heter ”VPN Master” och erbjuder tjänsten gratis (med 75 minuters timer och en reklambild vid aktivering) eller via abonnemang som kostar runt 700 kr/år.

För mig personligen räcker det ypperligt med gratistjänsten, då jag når hastigheter på runt 5-7 MB/sek och sällan behöver använda tjänsten mer än några minuter åt gången. Förutom att du kan välja många olika länder att ansluta mot så finns även Sverige med på listan. Detta gör att du får en snabb och stabil uppkoppling om du befinner dig i vårt avlånga land.

Det är det enda råd jag kan ge gällande VPN.

Ha en bra dag.