Läsarfråga: Vilka TV serier tittar du på?

Jag fick en fråga om vilka TV serier jag tittar på, vilket är lite udda. Dom flesta frågor jag brukar få in är lite mer tekniskt vinklade. Men, man ska inte försaka dom som vill få mer information. =)

Jag tittar inte så mycket på TV serier. Det blir mest matlagningsprogram eller stå upp komedi på BBC. Men jag antar att du menar vilka jag helst tittar på. Jag ska lista dom på en skala från 1 och uppåt. Nummer 1 tittar jag ofta på, 2 mindre osv. Du förstår säkert vad jag menar.

1. Miranda (Miranda Hart är ju hur rolig som helst, på ett städat sätt)
*2. Dilbert (Fanns bara 2 säsonger och nedlagd sedan länge, riktigt bra ändå)
*3. Bob’s Burgers (En klassiker som bör ses, nedlagt)
*4. IT Crowd (4 säsonger, kanske nedlagd, återstår att se)
*5. The  Critic (Fanns bara 2 säsonger, nedlagd sedan väldigt länge)
6. Archer (Den bästa o-hemliga agenten i världen)
7. Svampbob (Hur rolig som helst, Axel älskar Svampbob)
8. Big Bang Theory (Börjar bli sämre för varje avsnitt)
9. The Simpsons (Börjar bli lite less efter typ, en miljon avsnitt)
10. Family Guy (Tappar långsamt intresset)
11. South Park (Svalnande intresse, var bättre förr)
12. American Dad (Vissa avsnitt är bra, mestadels tråkig)

Phew, det där var ju jobbigare än vad jag trodde. Precis när jag skrivit färdigt så hittade jag en ny serie som jag glömt bort. Men där är den. Min ”favoritlista” över TV serier jag helst tittar på. Märk väl att jag inte tittar så mycket på TV serier, dom flesta finns där för att man råkat ha på kanalen där den visas för tillfället.

* Dom serier jag helst tittar på är mestadels nedlagda och det enda som återstår är inspelningar som hängt med under åren. Säsong 3 av Dilbert ska tydligen existera, men inget jag lyckats hitta, trots upprepade försök.

Ha en trevlig natt.