Bond, Axel Bond…

image

Det finns dom stunder som en bild på Axel kan bli så bra, men så hittar han något intressant att leka med precis som man skulle ta bilden. Den här bilden är dock tagen av en professionell fotograf i Luleå, vilket gjorde att han lyckades få en bild som inte var suddig på något sätt.

Jag var dessvärre inte med på denna fotografering, då jag låg med trasig rygg hemma (och led). Men gissningsvis kan jag säga att det inte var det enklaste att ta denna bild. Dessutom ser han lite mystisk ut på bilden. Kanske lite ”Bond”, om ni förstår vad jag menar. Hurvida han figurerar en skurk eller inte får ni själva bilda er en uppfattning om. Den blev dock intressant och rolig på samma gång.

Jag ber om ursäkt för kvalitén, jag tog en bild på bilden med min Galaxy Note. Som ni gissar så är detta inte det bästa sättet att få till en bild med hög kvalité. Ni får se det som en ”preview” helt enkelt. Det är väldigt konstigt att man inte får bilderna i digital form (CD, USB eller DVD) trots att det inte är helt gratis att anlita dessa ”proffs”. Man får helt enkelt nöja sig med bilderna i pappersform, vilket känns lite bakåtsträvande i dessa tider.

Nåja. Nu ska jag inte vara negativ, rent bildligt talat (phuns).

jag hoppas att ni får en trevlig helg.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.