Dansk amatörhacker-attack mot ITPiraten – Duh!

Under 2 dagars tid har en patetisk amatörhacker från Danmark försökt få access till ITPiraten.se via en uppsjö av metoder. Vi har följt hans försök väldigt detaljerat och loggat alla försök.

Genom att studera idioten på nära håll så insåg vi att det var riskfritt att låta honom fortsätta med sin ”onda plan”. Jag har inte skrivit något tidigare, då jag inte ville skrämma iväg honom allt för tidigt.

På något sätt har han lyckats få tag på användarnamnen på några medlemmar i ITPiraten.se, men ingenting annat än just användarnamnen. Alla konton som denna hacker (om man kan kalla en sån patetisk klant för hacker) försökt ta sig in i är givetvis övervakade dygnet runt via våra säkerhetssystem.

Inatt fick jag dock nog av hans ständiga brute-force metoder mot vårt användarsystem och blockerade alla IP adresser som han använt. Så var det med det.

Om du är denna klant och läser detta inlägg så bör du veta att vi känner till alla dina försök, vi har allt loggat och listat in i minsta detalj. Om du försöker igen så lämnar vi över listan till din ISP och kommer att gå vidare till myndigheterna. Dessutom finns det bättre versioner av Linux än Ubuntu 9, jeez, vet du inte att Ubuntu 11.10 är ute, klant. Att inte dölja IP adressen eller fejka MAC adressen var också en klar miss som inte en ”normalt funtad hacker” skulle göra. Skäms på dig.

Som en liten bonus har vi vidarebefordrat IP adresserna till I.E.P som var väldigt intresserad av att spåra upp denne hacker och se vad han håller på med om dagarna. Lite omvänd strategi mot för vad han tänkt sig från början, misstänker jag. Kanske någon kan vänta sig ett knack på dörren inom kort?

Nåja, no harm done, så att säga. Inget konto hos ITPiraten.se har blivit ”hackat” och denne patetiska klant kan känna sig ganska så blåst. Det finns nog enklare ställen att försöka ta sig in på än just ITPiraten.se. =)

Det finns ingen anledning att byta lösenord eller något annat. Allt är krypterat och skyddat in i minsta detalj och han har aldrig ens varit i närheten att ta sig in på något konto.

Vi överväger dock att lägga upp en till vägg mot hackers, inspirerade av den Danska superhackern, därav lät vi honom hållas i hela 2 dagar innan jag blev less och avbröt honom… =)

P.S vi kommer att gå igenom IP adresserna och jämföra dom med alla medlemmars tidigare inloggningar. Om det visar sig vara ett ”internt” försök till att hacka ITPiraten.se så kommer vi att slå näven i bordet. Om du är medlem och försökt hacka ITPiraten för att få högre access så rekommenderar jag att du hör av dig innan vi hittar dig. Det blir bara värre för dig själv. D.S

Ha en trevlig natt.