Läsarfråga: Var är alla test?

Johan frågar: Var är alla dina mobiltest? Det borde väl finnas flera hundra vid det här laget?

Svar: Hej Johan.

Det borde det ju absolut göra, helst med tanke på att jag haft över 400 mobiltelefoner. Dock har jag precis börjat göra ”standardiserade test” på mobiltelefoner. I vanliga fall skriver jag ett inlägg med vad jag tycker och tänker, något mina läsare oftast har uppskattat.

Problemet med den ”modellen” är att det blir svårt att få överblick om man är intresserad av en specifik telefon. Därför har jag nu valt att även presentera ”databladet” också, utöver dom vanliga inläggen som jag normalt skriver.

Just nu är det lite telefoner på den listan (menyn uppe), men det kommer fler allt eftersom jag hinner skriva dom. Jag kommer dock inte att skriva in gamla och inaktuella telefoner i listan, då det bara är slöseri med tid. Ingen är troligen ändå intresserade av dom telefonerna.

Om du letar en specifik telefon så rekommenderar jag ”sök” funktionen högst upp på sidan, där brukar det gå att få fram det mesta.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.