Läsarfråga: Slut på saker?

Sebastian frågar: Hej Urban. Börjar du få slut på saker på din digitala loppis? Jag tycker att det var länge sedan det dök upp något nytt och intressant.

Svar: Hej Sebastian.

Jag ska vara helt ärlig med dig, jag har varit slö på denna avdelning, tyvärr. När det gäller knivar så finns det många fler jag skulle kunna sätta upp till försäljning, vilket jag kommer att göra inom kort. Jag har även mycket annat smått och gott som behöver läggas upp.

Jag har bland annat en XBOX 360 med en massa spel som jag kommer att sälja iväg strax. Det roliga är att den knappt är använd överhuvudtaget, eftersom mina barn inte tyckte det var roligt alls. Dom sitter hellre på mobiltelefonen eller plattan istället.

Kort och gott så kommer det mer inom snar framtid. Jag ska bara ta mig i kragen och börja lägga upp allt. =)

Tack för påminnelsen och sparken jag behövde. =)

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.