Huawei P40 Pro – Såld!

[UPPDATERING 2020-06-10]
Min Huawei P40 Pro är såld! Tyvärr så hann inte alla som ville pruta med denna gång, utan får vara utan…. =) Det var flera som hörde av sig, men ville inte betala priset. Nu är chansen borta för evigt. =)

På grund av min ständiga teknik-ångest så kunde jag inte låta min Huawei P40 Pro, Silver Frost versionen, bara ”ligga och skräpa” längre än så här. Jag bestämde mig för att lägga upp den på min digitala loppis till försäljning, så att någon annan kan få användning av den.

Dom som känner mig vet att detta är en deal som man inte kan missa, vilket gör att jag tvekade ett tag på att lägga upp den till försäljning. Det är nämligen fortfarande mycket som jag skulle vilja hinna med, men samtidigt så känns det bara dumt att ha telefonen ”väntandes” på att jag ska få tid över.

Målet var att göra mitt stora kameratest mellan P40 Pro och Oneplus 8 Pro, men om telefonen hinner säljas innan jag gjort testet må det vara hänt. Det finns säkert flera andra som redan testat dessa två telefoner på YouTube vid det här laget.

Så, kort och gott, till er som alltid önskat en telefon som har allt rent hårdvarumässigt men samtidigt saknar Googles snokande, så finns det troligen ingen bättre chans än nu.

Först till kvarn gäller på denna telefon, precis som med mina andra saker i den digitala loppisen.

Ha en bra dag.