Läsarfråga: Skärmen slocknar aldrig på min Note 9

Leif frågar: Hej Urban. Jag har nyligen fått min Möte 9 utbytt då den förra hade problem med mottagningen. Denna har inte det problemet, men den slår på skärmen när jag laddar och slår aldrig av igen. Om jag trycker på strömknappen så slocknar skärmen, men varje morgon så är den på igen. Vad ska jag göra?

Svar: Hej. Det låter som att funktionen ”Håll dig vaken”, eller ”Stay awake”, är aktiverad av någon anledning. Gå till inställningar och ”Om telefonen” och sedan på ”Programvaruinformation”. Klicka upprepande gånger på ”kompileringsnummer” tills utvecklaralternativ aktiveras.

Gå tillbaka till inställningar och sök ”Håll dig” för att snabbt hitta inställningen. Om denna är på så slår du av den.

Återkom gärna med om detta fungerade eller inte.

Uppdatering: Det fungerade, tack! /Leif