Läsarfråga: ”Ny mobiltelefon snart, vilken?”

Hej Urban. Är det inte dags att byta telefon snart? Du har ju haft din Galaxy Note länge. När du byter telefon (snart), vilken blir nästa telefon du köper?” – Suzz

Hej Suzz.

Jo, jag brukar byta telefon rätt så ofta. Men jag har blivit bättre, alltså, jag har samma telefon under längre perioder nuförtiden. Orsakerna är två:

1. Telefonerna har blivit så snarlika så att det inte är värt att byta.
2. Jag har oftast dom vassaste mobilerna som går att ha, vilket resulterar i att jag inte kan ”uppgradera” till något bättre.

Om jag köper en mobiltelefon så blir det en med 4 kärnor, helst från Samsung. Jag har faktiskt inte siktat in mig på någon speciell mobiltelefon i dagsläget. Allt känns så blasé när man tittar på nya telefoner. Dom har nästan allt, men bara nästan. Det kommer alltid nya mobiltelefoner och det ska krävas det där ”lilla extra” för att jag ska fastna för något.

Om du funderar på en ny mobiltelefon i modell ”flaggskepp” så kan det vara värt att vänta tills tredje kvartalet 2012, då det dyker upp lite nyheter.

Så, så var det med det.

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.