ACTA: del 2

HIttade en intressant artikel, skriven av en vän till mig. Fredrik Holmbom. Ni kan läsa den här. Det är stora debatter runt ACTA just nu, som ”vanlig person” så kan man bara sätta sig bekvämt i soffan, med en chipspåse och en öl, för att invänta resultatet.

När politiken börjar regna över Sverige, då orkar jag inte bry mig längre. Därför är det tur att det finns eldsjälar som Fredrik där ute. Någon som ser efter vårt intresse och våra rättigheter som medborgare i Sverige.

Efter att ha suttit i timmar med den information som finns tillgänglig på Internet så kan jag bara hålla med Fredrik. En till bokstavskombination att vara rädd för…

I kommentarerna på Fredriks artikel så kan man läsa att en kommentator som kallar sig för ”Sture” hävdar att allt på Pirate Bay är olagligt och om man laddar ned något man inte betalar för så är det olagligt.

Jag har för närvarande ungefär 20 olika Linux distributioner på hårddisken, alla nedladdade via torrenter. Personligen kan jag se situationer där människor i vårt land (och övriga påverkade av ACTA) blir negativt påverkade.

Men, jag ska inte gå in på politik jag också. Det räcker med att killarna på PiratPartiet arbetar på.

Rösta nej till ACTA, så behöver vi inte oroa oss för vad det är eller inte är. Det är det enda riktiga att göra.

Ha en trevlig natt.