Läsarfråga: Kommer ICS uppdateringen snart?

Först och främst vill jag tacka för en intressant blogg. Jag är inne varje dag och läser om Axel och dina senaste funderingar och nyheter. Jag äger också en Acer Iconia Tab A500 och funderar när/om vi kommer att få den nya Android 4.0 också? Eller är det dags att leta en ny tabb redan?” – Jenny

Hej Jenny.

Tack för att du tycker om bloggen, trots att den är lite fragmenterad i sitt innehåll. I dagsläget så kan jag rapportera att ICS kommer till våra surfplattor, vilket är uppgifter direkt från Acer. Dessvärre har dom tänkt erbjuda den uppdateringen tidigt nästa år, inte under 2011. Om det skulle vara en anledning att köpa en ny platta för dig vet jag inte. Kanske för den som är absolut ”hardcore”. Själv tänker jag vänta och har ingenting emot att göra det heller.

Som vanligt kommer det troligen att vara en massa inkörningsproblem med ICS till en början och operativsystemet vi får på plattorna kommer nog att vara närmare 4.1 än 4.0. Ju längre tid det tar, desto bättre utbud med mjukvara finns det att se fram emot.

Asus lanserar sin Kal-El strax (Nov) och jag fick lite pirr i köpnerven, men jag har bestämt mig för att vänta tills jag är 100% säker på att plattformen får fotfäste. Dessutom lär ju priserna falla rätt så ordentligt, så det är bara att göra sig till tåls.

Som vanligt får du gärna höra av dig igen om du känner att svaret inte var tillfredställande.

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Tänk på att 12 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.