Total Commander, nu även till Android.

Alla som har en PC hemma känner troligen till Total Commander eller Windows Commander. För er som missat denna underbara skapelse kan jag avslöja att det är en fantastisk filhanterare, som nu även kommer till Android. Förutom vanliga filhanteringar i split fönster så stödjer även Total Commander för Android FTP överföringar, nätverkshantering och mycket mer.

Jag har personligen bökat runt med Total Commander Release Candidate 2 ett tag nu. Den har fungerat perfekt för mig, förutom att vissa statusfält inte uppdaterar som dom ska vid kopiering. Du ser filöverföringar, men inte tid till alla filer är färdiga exempelvis. Detta är ingen orsak att inte använda denna smidiga skapelse.

Du kan ladda ned en kopia av Total Commander till Android via ITPiraten Downloads (inloggning krävs), eller genom att Googla runt lite. Total Commander finns inte för nedladdning på Android Market ännu, men enligt uppgift från programmerarna ska den finnas där när alla tester är klara.

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.