Läsarfråga: Abonnemang

Hej ITPiraten. Jag har precis köpt en ny smartphone. En Sony ZXs. Vad ska jag ha för abonnemang på den? Jag strömmar mycket eftersom jag arbetar långa skift och inte sällan sover på tillfälliga platser. Har du några råd att ge?

Hej.

Det framgår inte från frågan var du bor, jag antar att det är på olika ställen men i samma delar av Sverige. Ett abonnemang jag skulle vilja att du tittade närmare på är Tele 2 Unlimited. Jag är väldigt nöjd med hur bra det fungerar även här uppe i djupaste skogarna i norr. Jag är rätt så övertygad att mottagning och hastighet bara blir snabbare ju längre ned i Sverige man befinner sig.

Tele 2 Unlimited kostar 499 kr, men då ingår ett extra SIM med data på utan kostnad. SMS, MMS och samtal är gratis, men det är den obegränsade datamängden som gör detta abonnemang till en vinnare. Personligen pratar jag inte så mycket och skickar inte speciellt många MMS och SMS. Dock förbrukar jag väldigt mycket data per månad och stundtals runt 30 GB om dagen. Detta gör att abonnemang från övriga operatörer känns både begränsande och dyra.

Tele 2 Unlimited kommer utan bindningstid och kan sägas upp när som helst, så om du känner att du har dålig mottagning där du ofta befinner dig så är det lätt att byta. Men om du är en som ständigt använder data för att strömma film och TV serier så rekommenderar jag att du tittar närmare på Tele 2.

 

 

Ha en trevlig dag