Jokkmokks Vintermarknad 2023 – Igång!

Nu är marknaden igång och gatorna i Jokkmokk fylls åter igen med trevliga människor från alla hörn i världen. Om några timmar så är det dags för mig att gå den traditionella svängen för att handla hantverk och annat spännande som man annars kanske inte tänkt sig vara intresserad av.

Mest av allt ser jag fram emot att besöka mina vänner på Himalayan Wool och se om dom har några nya och trevliga plagg i renaste ull till salu. Om vi spolar tillbaka tiden långt tillbaka så började allt med att jag nyligen hittat fördelarna med ullkläder och var på jakt efter något nytt. Himalayan Wool hade jättemycket saker, som jag genast investerade i. Det var för nästan 10 år sedan jag köpte min första jacka av dom och i dagsläget så använder jag den fortfarande. Visst ser den använd ut, men den är hel och fin för sin höga ålder. Detta är ett tecken på att det som säljs är kvalitativt och bra, vilket samtidigt gör att jag gärna ”skryter upp dom” på min hemsida.

Om du har vägarna förbi Jokkmokks Vintermarknad, passa på att titta in på Himalayan Wool och skaffa ett riktigt varmt och miljövänligt plagg som kommer att vara en favorit i många år.

Jag ser också fram emot att träffa Bengt Pahlberg, som jag pratat om tidigare. En mång-konstnär som har själen på rätt ställe. En väldigt trevlig och uppfinningsrik människa som älskar natur och våra naturliga resurser. Missa inte heller att titta in till honom, eftersom du har chansen att köpa något som du aldrig kan hitta någon annan stans. =)

I övrigt så kommer jag att försöka skriva på bloggen under denna period som vanligt, trots marknaden.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 4 månader gammalt. Tänk på att 4 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.