man clenching fist near a woman covering face while sitting

Varning för gamla inlägg! (och arga läsare)

Nu har jag lagt till en varning för gamla inlägg i slutet på gamla inlägg. Anledningen är att många kommenterar på inlägg som är upp till 11 år gamla, eftersom jag sagt något om Android eller iOS som dom är upprörda över. Jag förstår att det händer, det är inte alltid uppenbart att det är ett gammalt inlägg man läser.

Senaste exemplet var ett meddelande från en upprörd läsare, som ansåg att jag hade fel angående Samsung Pay. Kontentan var att den inte fungerar som jag beskrev i mitt inlägg. Det aktuella inlägget var ungefär 3 år gammalt och sedan jag skrivit det så har Samsung Pay förlorat en massa funktionalitet, så han har förstås rätt i det han skriver. Samtidigt var det jag skrev rätt, vid tillfället jag skrev inlägget.

Nu för tiden så är Samsung Pay en av dom sämsta alternativen, eftersom dom inte riktigt hängde med i utvecklingen som skedde. Apple Pay är troligen det säkraste och smidigaste alternativet (säger en Apple-nörd) 🤦‍♂️🐑, tätt följt av Google Pay, där du delar med dig av dina inköp med ungefär hälften av alla företag i världen, så att dom kan skicka reklam till dig att köpa samma sak igen. 😡

Alla inlägg som är över två månader gamla kommer att visa en informationsskylt i slutet på inlägget som förklarar hur gammalt det är, så att ingen behöver bli upprörd i onödan. Anledningen att informationen kommer i slutet av inlägget istället för i början beror enbart på att koden annars tjorvar med sökmotorer och indexerings-robotar. Men bättre sent en aldrig. =)

Jag har även lagt upp en sök-funktion på hemsidan, eftersom jag tydligen lyckats radera den vid något tillfälle. Jag ber om ursäkt för detta, men nu går det att söka på hemsidan igen. =)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.