Identifierat problem med ITPiraten.se

Nu har jag lyckats lokalisera problemet med att ITPiraten.se ibland går väldigt långsamt, till och med så långsamt att många inte kommer in. Problemet är inte, som jag trodde, i koden på hemsidan. Problemet ligger hos One.com där hemsidan för närvarande är placerad.

Det visade sig att det tilldelade arbetsminnet jag har på One.com inte räcker till för att driva alla olika tjänster som hemsidan använder just nu. En lösning är att stänga av vissa tjänster för att se om det börjar fungera bättre.

Det är lite trist att man behöver begränsa sig, men det är för ett gott syfte i alla fall. Då jag gjort en utvärdering av vilka tjänster som behöver stängas så kommer det att meddelas på den här bloggen.

Tjänster som ligger i riskzonen:

  • V.I.P Sektionen
  • Video spelaren
  • Musik spelaren
  • Downloads / Nedladdningar
  • ITP Live Chat
  • ITP Networks Collaborator
Om du är en medlem som tar del av någon av ovanstående tjänster så vet du vad som hände om du inte kan logga in senare ikväll. Jag kommer att flytta tjänsterna till en alternativ server och förändringen kommer att vara transparent för medlemmar med dom rätta behörigheterna. Du behöver alltså inte ändra några länkar eller logga in på något annat sätt än som vanligt här på ITPiraten.se.
Jag ber om ursäkt för eventuella problem som detta kan orsaka, men felet ska vara avklarat inom några timmar.
Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Tänk på att 12 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.