Handla inte från andra…

Än en gång måste jag påminna om att jag inte säljer mina knivar via några andra. Tre ytterligare läsare har blivit lurade att handla från andra hemsidor som utger sig för att sälja mina knivar och prylar jag recenserat här på hemsidan.

Om du ser något till salu där det står ”Urban Fjellström” på någon annan hemsida än denna, tro dom inte. Jag kommer aldrig att sälja mina knivar eller andra prylar på någon annans hemsida, så är det bara. Att skicka ett mail till mig och fråga om varför ni inte får produkter då ni beställt från en Tysk hemsida är inte logiskt. Som ni kanske förstår har jag ingenting med dessa att göra.

Jag har varit i kontakt med både ägarna till hemsidorna, polisen och ägaren av servern som sidorna ligger på. Ingen har varit till stor hjälp och jag tvivlar att dom kommer att sluta så länge folk betalar in pengar.

Så gör inte det.

Om ni blivit bluffade av dessa hemsidor så tar ni kontakt med Polisens bedrägerirotel, som kanske kan hjälpa er. Möjligtvis.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.