Gå ut med hunden

För två månader sedan:
Elvis piper och vill ut. Jag tar på mig skorna. Vi går ut.

Idag:
Elvis piper och vill ut. Jag tar på mig bärsjalen och lyfter upp Axel. Märker att blöjan inte alls hållit tätt. Skyndar mig till skötbordet medan jag svär tyst för mig själv över hur jäkla dåliga Liberos blöjor är (trots att jag ändå köper dem). Klär av Axel under mindre protest, tar av blöjan ungefär tre sekunder innan han får för sig att kissa lite till. Håller mig för skratt medan jag torkar upp och Axel storler och tycker säkert att han är roligare än Mr Bean. Byter blöja, klär på honom nya varma kläder, trocklar in honom i bärsjalen och får äntligen på mig skorna. Vi går ut.

Ja det är rart med barn och hundar 🙂 Jag måste skryta med att jag börjar bli proffs på att jonglera med dessa två änglar under dagarna. Men det ska bli väldigt intressant till vintern då både jag och Axel kommer att behöva betydligt mer och varmare kläder på oss… Men det är bara roligt 🙂

Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Tänk på att 12 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.