Belkin Folio Case för Galaxy Tab 10.1

image

image

image

image

Jag passade på att köpa en Folio Case för min Galaxy Tab 10.1. För att förklara vad det är för något kan jag i det närmaste beskriva den som en ficka i skinn/gummi material. Framsidan som skyddar skärmen går att vika bakom och kan ligga platt mot baksidan, eller agera som ett stöd i två olika lägen.

Jag började trivas hur bra som helst med Tabben nu när den blev lite tjockare, mycket greppvänligare och känns lite mer skyddad mot stötar och liknande. Om du har eller tänker köpa en Galaxy Tab 10.1, köp ett sådant här skydd direkt. Det blir garanterat en bättre upplevelse.

Jag kommer att lägga upp lite bilder inom kort, jag måste bara använda telefonen för att redigera in bilderna, eftersom skyddet är på plattan jag skriver på just nu. =)

Strax tillbaka. =)

Sådär. Nu är bilderna inne, men dom blev lite konstiga, eftersom telefonen bestämde sig för att vända dom lite hur som helst. Varför vet jag inte, men troligen har det något att göra med gyrot och faktumet att jag höll telefonen plant (eller nästan plant i alla fall). Den antog nog att bilderna skulle vändas, helt enkelt.