Fredag den 13:de, turdagen…

Idag medan jag satt och deppade över att inte få tag på min nya iPhone 12 Pro Max så upptäckte jag att det fortfarande fanns några iPhone 12 Mini i lager. Efter lite research så tänkte jag att en sån kanske kunde vara intressant att prova på medan jag väntar (drygt 5-7 veckor) på att iPhone 12 Pro Max åter ska hamna i lager.

Sagt och gjort så åkte jag till stan för att handla mig en pytteliten telefon. Väl framme så plockade jag snabbt ihop laddare (separat) och skydd till iPhone 12 Mini, samtidigt som jag muttrade över att inte fått den egentliga telefonen jag skulle ha. Men, när jag står i kassan så kommer en av dom anställda och frågar om jag verkligen tänkt köpa mig en ”Mini”, istället för en ”Max”.

Jag förklarade läget och att jag kände mig förbannad och ”ignorerad”, vilket aldrig är bra när man är som mig… Utan att avslöja för mycket så slutade det med att jag, trots att min egentliga telefon inte existerar i lager någonstans i Sverige och det är kö överallt, sitter med en guldfärgad iPhone 12 Pro Max i handen.

Om det inte är tur så vet jag inte vad som är det. Om jag inte fått vädrat min irritation så hade jag troligen suttit här med en iPhone 12 Mini i handen istället, inte för att det hade varit fy-skam, men nu har jag exakt den telefon jag ville istället. Guld, dubbelt upp!

Jag kommer givetvis att påbörja testningen av telefonen och har, till viss del, redan upptäckt saker som jag kan skriva mycket om. Jag ska dock lugna mig lite så att jag inte förhastar mig.

Om det är något som du undrar över så är det bara att höra av sig. Kanske är det något som andra missat att skriva om? Hur som helst så önskar jag en trevlig kväll och på återseende inom kort.

Ha en bra dag.