Besvikenhet är bara förnamnet

Idag är det releasedatum för Apples nya iPhone 12 Pro Max. Jag har väntat med spänning och var tidig med att förhandsboka telefonen. Men inatt då själva release skulle ske så fick jag bara ett meddelande.

”Tack för din beställning. Tyvärr är telefonerna slut och du får vänta”… Jag gick på butikens hemsida där det stod att enbart den blå varianten fortfarande fanns att köpa. Jag valde en sådan för att slipp vänta, bara för att få ännu ett meddelande om att telefonen inte fanns i lager.

Besvikelsen är total just nu…

Om man tittar på den vanliga konsumenten så är det ju inte en stor sak att få vänta lite längre på sin telefon, men i mitt fall så kan det betyda att jag överger tanken på att ens köpa telefonen. Hur konstigt det än kan låta.

Vi får se vad som händer dom närmaste timmarna och om jag kan komma till tåls att få en förbokad telefon långt efter releasedatum.

Just nu är jag bara så irriterad att jag kokar.