Ett inlägg som värmer

Det är inte utan viss stolthet som jag vänder er blick mot EDCbloggen.se och deras inlägg som handlar om Yours Truly. Det är exakt ett inlägg som detta som ger gnistan tillbaka och gör att inspirationens glöd blir till en varm flamma igen. ?

Det är jättetrevligt att så många läser det jag skriver, något jag får som ett kvitto via besöksräknarna på servern och alla frågor som ramlar in. Trots detta är det om möjligt ännu trevligare att få läsa vad någon verkligen tycker. Att det dessutom är positivt och att dom gillar det dom läser, tja, då är lyckan verkligen gjord.

Jag tackar och bockar EDCbloggen.se för denna fantastiska text och vill samtidigt passa på att hänvisa alla mina läsare att ta en närmare titt på Slims.se och se deras fantastiska utbud av EDC och Outdoor utrustning.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

8 svar till ”Ett inlägg som värmer”

 1. Profilbild för Stefan

  Instämmer med edcbloggen

  1. Jättekul att höra. Tack för dom värmande orden Stefan.

 2. Kollade in slims.se. Tror min nästa investering blir en Victorinox. Vad ska jag ha för modell?

  1. Det beror helt på vad du ska göra. Se till verktygen på kniven och fundera vad du oftast saknar i din EDC. Jag brukar säga att sax och såg är bland dom viktigaste sakerna för mig. Om du vill ha ”allt” i en fantastisk förpackning så rekommenderar jag Victorinox Cyber Tool L. Jag har haft min i åratal nu och den är helt fantastisk, med ett utbud av funktioner som är svårt att slå.

   https://www.slims.se/victorinox/mellanstora-knivar/91-mm/victorinox-cybertool-l-rod-transparent-fallkniv.html

 3. Profilbild för Johanna

  Så sant som det är skrivet. ❤️

  1. Tackar och bockar. ?

 4. Väl värd kritik. Älskar din blogg!

  1. Tackar och bockar. Det värmer att höra. ?