paper money in tilt shift lens

Ett hundra dagar bloggning!

Nu är det officiellt. 100-dagar-av-bloggning! Vem trodde att jag skulle klara det? Inte jag i alla fall.

Det har inte varit helt utan uppoffringar och improvisationer, som många har säkert har märkt. Samtidigt tror jag att det gagnar mig och får igång min hjärna lite extra när jag måste tvinga mig själv att skriva något.

Det blir ju genast intressantare att följa en blogg där något nytt händer minst en gång om dagen, så är det ju förstås också.

Jag har, som en liten överraskning, en speciell produkt-test från ett Svenskt företag på gång. Jag avslöjar mer om detta på fredag, när det blir officiellt. Jag vet att denna produkt blir många av mina läsares favorit och kanske, bara kanske, så får någon av mina läsare chansen att testa denna produkt själva. Jag planerar nämligen att ge bort några som en present till mina trognaste läsare.

Vi får se hur det blir när allt är klart.

Ha en trevlig dag så hörs igen på ett tag. =)


Kommentarer

2 svar till ”Ett hundra dagar bloggning!”

  1. Profilbild för Erik Stenström
    Erik Stenström

    Räknas man som trogen läsare om man läst sedan du kallade dig IT-piraten, även om det periodvis varit sporadiskt? 🙂

    1. Givetvis gör man det. ?